Wat maken de veranderingen om je heen bij jou los?

Je kent misschien de volgende uitspraak wel: “iedereen wil verandering, niemand wil veranderen”. Deze zin verwijst naar de tegenstrijdige gevoelens die er zijn bij veranderingen, innovaties, transities. Verstand en gevoel kunnen dan ook flink met elkaar in botsing komen.

Dit is heel normaal. Veranderingen veroorzaken altijd een spanning. Dat kan opwinding zijn, maar ook onzekerheid. Dan gaat er iets knagen, krijg je last. Of je voelt je onmachtig. Want wat je al van jezelf wist en hebt bewezen voelt dan niet meer zo geldig. En onderhuidse, weggedrukte emoties kunnen de kop opsteken en door je hoofd gaan spoken.

Enfin, ik kan er hele lappen tekst over schrijven, maar de kunst is om in tijden waarin we niet goed weten wat de toekomst gaat brengen ons comfortabel te gaan voelen. En dat is binnenwerk. Feitelijk zijn onzekere tijden een kans jezelf beter te leren kennen en nieuwe kanten van jezelf te ontdekken. En toe te passen. Regie op de buitenwereld kan je shaken – al is dat wel vaak de “actieradius” van mensen. Maar regie op jezelf kan je enorm veel opleveren; ontspanning, professionele groei, voldoening. Welzijn en welvaart dus.

Ik ga graag met je aan de slag door de weerkaatsing in jou van wat er om je heen gebeurt met je te bekijken. En dan vanuit verschillende kanten te bezien. Om vervolgens te komen tot nieuwe beelden, plannen om comfortabel, zonder stress en met de juiste drijfveren in je werk aan de slag te gaan. Er zijn hele fijne tools die je hierin kunnen ondersteunen.

Als je interesse hebt, neem dan contact op via het formulier op deze pagina, of via de chatfunctie.

Meld je aan:

    Gaat aanmelden je nog te ver?
    Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. We informeren je over onze werkwijze, successen en whitepapers.