Op reis om je weg naar de toekomst te vinden

 

We hoeven je niet te vertellen dat de jaren 20 radicaal zijn begonnen.
Iedereen praat over verandering, niemand weet hoe dat er concreet uitziet. Terug naar het oude kan niet als het oude er niet meer is. Aanpassen is makkelijker gezegd dan gedaan. Heel veel ondernemers lopen met cruciale vragen rond, terwijl er nauwelijks tijd en rust is de antwoorden te vinden.

We gaan daarom op reis met een kleine groep ondernemers om met hoofd, hart en ziel gezonde ondernemende keuzes te maken voor de toekomst. Op reis om thuis te komen dus.

In de prachtige omgeving van Cornwell in Zuid-Engeland volgen we het spoor en verhaal van Koning Arthur. Onder begeleiding van een intuïtie begeleider en business coach kijken we achter de schermen van het leven van Arthur. Volgens de verhalen had hij een geweldige en zeer effectieve combinatie van idealen, doelen, moed en visie. Mooi om daar iets mee te kunnen doen.

Elke dag bespreken we een vraag die de reisgenoten bezighoudt. Bij terugkomst ligt de vraag nog in Engeland en heb je het antwoord mee naar huis genomen. Je bent mentaal verrijkt en fit voor de volgende stap in je werk en leven als ondernemer.

Bedoeld voor: zelfstandig ondernemers, ZZP’ers, directeur eigenaren, leiders, autonome professionals, consultants
Reisplanning: te plannen
Aantal deelnemers: 6-8
Tarief: na te vragen

Gaat de reis nu niet door vanwege extreme externe omstandigheden, dan zullen wij een alternatief voorstellen voor deze periode.

Spreekt dit je aan? Meld je dan aan via het contactformulier of via info@thislife.nl.  We kunnen dan persoonlijk kennismaken. We hopen van je te horen!

Neem contact op.