Ik zou heel graag wat anders gaan doen in mijn werk, maar…

Is deze vraag herkenbaar? Als dat zo is, dan kan ik je zeggen dat je niet de enige bent. Sterker nog, ik kom veel mensen tegen die wat anders willen, maar niet weten hoe. In de praktijk gaat het om twee motivaties: echt iets anders willen gaan doen of dingen anders doen dan men nu doet.

Iets nieuws gaan doen.
Wat betreft het eerste weten sommige mensen nog niet wat ze willen, maar wel dat er een onrustig gevoel is dat zegt iets anders te willen doen of te willen stoppen met het huidige werk. Het kan ook zijn dat er een oude droom is die te onrealistisch lijkt. Er zijn ook zoveel redenen die jezelf of je omgeving bedenken waarom je die grote stap niet zou maken. Er is ook altijd wat te verliezen natuurlijk en het risico van falen buigt als een grote schaduw over je heen.

Een nieuwe manier vinden.
Soms hebben mensen de behoefte om binnen bestaande kaders te veranderen. Zonder dat het roer gigantisch om gaat of lijkt te moeten. Hoe kan ik vernieuwen op een manier die aansluit bij deze tijd? Moet ik groeien, of juist iets erbij gaan doen en wat ik nu doe overdragen? Waar ligt mijn ontwikkeling als ondernemer en leider? Hoe houd ik de balans tussen zakelijk en privé gezond? Zit er nog meer in mijn vat? Draag ik wel bij aan de maatschappij en de wereld van morgen?

Heel veel ondernemers en ondernemende professionals lopen met cruciale vragen rond, terwijl er nauwelijks tijd en rust is de antwoorden te vinden. De rust en een veilig moment om stil te staan bij deze vragen is enorm belangrijk. Het betekent niet dat er een doos van Pandora open gaat en je de door en de wereld ondersteboven gooit? Nee door stil te staan bij sluimerende of borrelende behoeften doe je recht aan jezelf.

Ik ga graag de reis met je aan om de comfort zone te stretchen, zonder dat je meteen buiten de grenzen gaat. Op basis van hoe jij in elkaar zit en wat ik denk dat goed voor je is, stel ik je een proces voor om vanuit hart en hoofd nieuwe concrete mogelijkheden voor je carrière te visualiseren. En ook concreet aan te gaan. Stap voor stap in een tempo dat past.

Neem contact met me op als je kennis wil maken om voor jezelf een gevoel te krijgen bij wie ik ben en wat ik mogelijk voor je kan doen.

Neem contact op.