‘Your Next Chapter’

Ik zou heel graag wat anders gaan doen in mijn werk, maar…

Is deze vraag herkenbaar? Als dat zo is, dan kan ik je zeggen dat je niet de enige bent. Sterker nog, ik kom veel mensen tegen die wat anders willen, maar niet weten hoe. In de praktijk gaat het om twee motivaties: echt iets anders willen gaan doen of dingen anders doen dan men nu doet.

Iets nieuws gaan doen.
Wat betreft het eerste weten sommige mensen nog niet wat ze willen, maar wel dat ze het liefst willen stoppen in hun huidige werk. Het kan ook zijn dat er een oude droom is om iets geheel anders te gaan doen, maar dat die droom te onrealistisch voelt. Er zijn ook zoveel redenen die jezelf of je omgeving bedenken waarom je die grote stap niet zou maken. Het gevoel te kunnen verliezen en falen is dan groter te bereiken wat je eigenlijk zou willen.

Een nieuwe manier vinden.
Soms hebben mensen de vrijheid binnen bestaande kaders te veranderen. Hoe kan ik vernieuwen op een manier die aansluit bij deze tijd? Moet ik groeien, of juist iets erbij gaan doen en wat ik nu doe overdragen? Waar ligt mijn ontwikkeling als ondernemer en leider? Hoe houd ik de balans tussen zakelijk en privé gezond? Zit er nog meer in mijn vat?

Heel veel ondernemers en ondernemende professionals lopen met cruciale vragen rond, terwijl er nauwelijks tijd en rust is de antwoorden te vinden.

Neem contact op.