‘Your Next Chapter’

Ik zou heel graag wat anders gaan doen in mijn werk, maar…

Is deze vraag herkenbaar? Je bent niet alleen als dat zo is. Sterker nog, ik kom veel mensen tegen die wat anders willen, maar niet weten hoe. In de praktijk gaat het om twee motivaties: iets iets anders willen gaan doen of wat men nu doet anders willen doen.

Iets nieuws gaan doen.
Wat betreft her eerste weten sommige mensen nog niet wat ze willen, maar wel dat ze het liefst willen stoppen in hun huidige werk. Het kan ook zijn dat er een oude droom is om iets geheel anders te gaan doen, maar dat die droom te onrealistisch voelt. Er zijn ook zoveel redenen die jezelf of je omgeving bedenken waarom je die grote stap niet zou maken. Het gevoel te kunnen verliezen en falen is dan groter te bereiken wat je eigenlijk zou willen.

Een nieuwe manier vinden.
Soms hebben mensen de vrijheid binnen de kaders van hHoe kan ik vernieuwen op een manier die aansluit bij deze tijd? Moet ik groeien, of juist iets anders gaan doen? Waar ligt mijn ontwikkeling als ondernemer en leider? Hoe houd ik de balans tussen zakelijk en privé gezond?

Heel veel ondernemers en ondernemende professionals lopen met cruciale vragen rond, terwijl er nauwelijks tijd en rust is de antwoorden te vinden.

Neem contact op.